Söndagsmiddag

27 november, 2015 0 av mikael
I söndags var min första lediga dag på hela veckan. Det firade jag med att göra nästan ingenting. Så skönt! Sen blev jag, Matilda och Karin hungriga prick samtidigt. Vad gjorde vi åt den saken då? Brak-middag så klart! Eller kanske snarare rest-middag men det ena behöver ju inte untesluta det andra.  

Untitled

Vi gjorde mat av det vi hade hemma. Karin stekte potatis, kikärtor och vego-bullar, jag gjorde en bönsallad och Matilda svängde ihop en sås.

Untitled
Sedan åt vi den på vår glasveranda och det var så himla kallt och fint vinterljus ute så jag var tvungen att dokumentera det hela.
 
Untitled

Rummet är väldigt litet så det får knappt plats några möbler men det är så himla fint att vi gärna hänger där ändå. Vi har tallrikarna i knät eller på fönsterbrädan och sitter på golvet när alla stolar är upptagna. 

Untitled

Ju längre vi bor i huset desto hemtrevligare och ombonat blir det. Det är fint när ens hem liksom får växa fram i sin egen takt.

Untitled

Just nu sitter jag och live-bloggar i klassrummet igen. En lektion kvar och sedan ska jag göra lite ärenden på stan. Ikväll skulle jag vilja fixa i ordning lite på mitt rum, men då skulle jag nog behöva åka en sväng till IKEA och jag vet inte om jag orkar det riktigt. Jaja vi får se hur det blir med den saken. Hoppas ni får en fin fredag!