Loppisburkar i köksskåpet

28 november, 2015 0 av mikael
Idag tänkte jag att vi skulle kika in i vårat kök. Eller närmare bestämt i vårat stora skafferi. 

Untitled

Det tornar upp säg enda till taket och för att få fatt på saker på de översta hyllorna får en liksom krypa upp och ställa sig på köksbänken.

Untitled

Men ni ska tro att det rymmer en hel del! Jag har en liten köksdröm om att mitt skafferi en dag endast ska innehålla fina gamla glasburkar och plåtburkar (med innehåll dårå såklart). Jag har en bra bit kvar på den fronten för jag tycker det är så svårt att hitta fina burkar på loppisar. Men i somras gjorde jag ändå några små fynd som jag tänkte att ni skulle få se. 

Untitled

En burk för kakao, en för röda linser och en för te.

Untitled
Jag tycker att oftast när en väl hittar fina gamla plåtburkar är de superdyra och då känns det liksom inte värt det. Men på sommarloppisarna och bakluckeloppisen hittade jag flera som kostade runt tio kronor styck. Betydligt mer värt!

Untitled

Tänk den dagen en kan ha alla sina tesorter i sånna här fina burkar i stället för tråkiga påsar. Det vore nått va!