Pastell-dagens

30 november, 2015 0 av mikael
Måndag idag igen och jag tycker att det känns jättebra att det är sista november i dag för jag känner mig precis färdig med mörka, gråa november-dagar. Nu hoppas jag på snö och julmys och snart, snart så vänder mörkret och så börjar det bli ljusare igen.  

Untitled

Idag jobbar jag dessutom sista dagen som textil-lärare på skolan och det känns också ganska bra. Det känns skönt att få byta miljö och att slippa gå upp så tidigt. Sen får vi se hur det blir i januari om jag kanske börjar vikariera igen. 

Untitled

Det är egentligen först nu i slutet på november som jag känner att mörkret börjat kännas tungt. Därför har jag försökt städa och rensa lite på rummet för att det ska kännas luftigare och så omger jag mig med pastell.

Untitled

Som förra veckan när jag var hemma och var sjuk. Jag kände mig nog ändå lite friskare när jag fick mysa runt som en pastell-bomb.

Untitled
Untitled
 
Idag när jag kommer hem ska vi gå iväg med allt vårat skräp till återvinningen och sedan ska vi baka lussebullar. Bra kombo tycker jag!