Om att ha en skaparvän och en väldigt fin sådan

2 december, 2015 0 av mikael
En av de bästa grejerna med att vara kreativ tycker jag är att få spåna och dela idéer med andra som har liknande intressen. Det är verkligen något som ger mig energi och får mig att bli peppad och vilja sätta igång med hundra projekt samtidigt. En sån person i mitt liv är Josefine! Jag och Josefine fick kontakt via våra bloggar, vi började att läsa och följa varandras bloggar, skriva kommentarer och så hamnade vi båda i Göteborg. I somras lyckades vi boka in en blogg-date och redan på första träffen hade vi börjat planera framtida projekt tillsammans. Det började med sybingon och nu har vi ju en sew along ihop och fler samarbeten i planeringsstadiumet.  

Untitled

När vi träffas går munnarna i ett och vi visar olika sömnadsprojekt vi har på gång, pratar drömmar, bloggar, livet och ger varandra tips. 

Untitled

Ibland handarbetar vi samtidigt, tar ett glas vin eller äter i hop. Det är så fint att för varje gång vi träffas så lär vi känna varandra lite mer och får ännu mer att prata om. Det är peppande att ha någon att dela sina likheter med samtidigt som det ger så jäkla mycket att ta del av varandras olikheter också. 

Untitled

Tänk vad fint det är att en kan hitta vänner genom bloggen va!