Att reflektera syåret som var och planera syåret som kommer.

4 januari, 2016 0 av mikael
För tillfället sitter jag och summerar det gågna syåret och funderar vad jag vill ha för sylöften 2016. Den senaste månaden har jag varit så himla trött hela tiden och därför har det från och till stått lite still på bloggen. Därför känns det så himla fint att både få blicka lite bakåt och framåt och liksom se hur mycket jag faktiskt hunnit göra ändå och att planera för kommande projekt. Att solen dessutom lyser gör ju inte det hela sämmre! Om även ni blir sugna på att summera era syår kan ni hitta förra årets listor till det här och här och här finns förra årets sylöften. Om ni summerar eller skriver om era syplaner för 2016 får ni gärna länka. Tycker sånt är så peppande att läsa om!
 
Untitled
 
Jag vill också påminna att sew along bidragen ska in senast på söndag! Så glöm inte att skicka in dem till mig eller Josefine på:  Fredrikapavinden@gmail.com eller withheartshapedbruises.blogg@gmail.com
 
Untitled

Nu ska jag återgå till att planera det kommande syåret. Ha en fin måndag!