Syåret 2015 – Del 1

6 januari, 2016 0 av mikael
Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och sammanställt årets alster. Precis som förra året har jag valt att dela upp det i två delar. I första delen lägger jag upp bilder på allt jag sytt i kronologisk ordning och i andra delen reflekterar jag mer över hur sy-året har sett ut.  Om ni vill läsa lite mer om något specifikt plagg i listan är det bara att klicka på bilden! Nu kollar vi in hur sy-skörden såg ut 2015!
 
Untitled

Vårens alster:

Januari 2015 022

Springtightsen och t-shirten.

Februari 012

Svarta tightsen

 
 
Randiga polotröjan
 
Mars 280
Kuddarna
Mars 095

Scrunchies

Mars 231

Hårband

22 Maj 010

Sänghimlen

Maj 235

Balklänningen

Sommarens alster:

IMG_2504

Kameraremmen och datorfodralet

IMG_3146

Byxorna 

Untitled

Sommar t-shirtsarna

Untitled

Yogaväskan

Untitled

Tillyklänningen

Untitled

Kjolen

Höstens alster:

Untitled

Virkade palldynan

IMG_6056

Mormorskudden

Untitled

Polo t-shirten

Untitled

Mameluckerna

Untitled

Tightsen och pololinnet

Untitled

Ljusmattan

Untitled

Broderiet

Untitled

Veckade kjolen

Untitled

Kimonon

Untitled

Poloklänningen

 

 
Det var alltså allt jag hann sy under 2015! Så klart får ni gärna låna listorna och utvärdera erat egna syår! Lämna gärna länk här då till era inlägg så jag får läsa om hur erat syår såg ut.