Vinterpromenix i snötäckt Dalarna

7 januari, 2016 0 av mikael
Kors i taket! Ikväll snöar det i Göteborg! Det har varit riktigt kallt i nästan en vecka nu men ingen snö så långt ögat kunna se. Den kom nog bara för att jag igår kväll sa till Matilda att eftersom snön ännu inte kommit kan den lika bra låta bli att komma alls till Göteborg i år. Då fick den minnsann brått att göra entre! Däremot kom det en hel del snö hemma i Dalarna när jag va hemma på lov. Då fick kameran så klart följa med på älvpromenad!

Untitled

Tojan kom hem till oss vid elvasnåret på förmiddagen, påbyltad och förbered. 

Untitled

Hela världen hade förvandlats till en snösaga och innan vi ens hade hunnit ut från gården fick kameran gå varm på alla vackra snövyer. 

Untitled

Men sen gav vi oss iväg! 

Untitled

Eftersom både jag och mamma hade våra kameror med oss gick det dock något haltandes. Men efter en hel höst av korniga, mörka höstbilder får en ju passa på när det bjuds på lite ljus. 

Untitled

Längs vägen stötte vi på två små frostbitna dalahästar som hoppat upp på en container. Undra just va de hade där att göra? 

Untitled

Älvpromenaden är verkligen jättefin. Så mycket fint att titta på och precis lagom långt för en långpromenad.

Untitled

Den här bilden på mig och min bästis får avsluta snö-inlägget. Ser ni att jag har på mig muffen som jag fyndade på loppis i somras? Supervarm och praktisk! Även kappan är second hand och fyndades på Pop boutique för två vintrar sedan.