När Holger flyttade in i Holken

9 januari, 2016 0 av mikael
Snart är julen slut, slut, slut, julegranen kastas ut, ut, ut. Men innan det tänkte jag att vi skulle kika lite på när vår gran Holger flyttade in i Holken. Det var en superregnig torsdagseftermiddag i början på december när vi bestämde oss för att hämta hem Holger. Vi åkte in till stan och hittade han bland en massa andra granar. Sedan kom vi på att vi ville köpa med oss glögg hem och när vi ändå var i stan och handlade kom vi på att vi kunde storhandla på en och samma gång. Sedan tog vi gran, glögg och matkassar på en fullproppad buss och åkte hem. Puh! Ett litet äventyr i sig.
 
Untitled
 
Väl hemma fick vi lugna våra nerver med glögg och kakor. 

Untitled
Untitled

Och sedan var det så klart dags att klä Holger i våra finaste julprydnader.

Untitled

 
Ni skulle bara veta vad fint det är att få dela lya med mina tre husisar och vår gran Holger. <3