7 nya saker.

25 januari, 2016 0 av mikael
Tjolahopp! Då var det dags för ny vecka igen! I helgen har jag mest tagit det lugnt med lite läsning och stickning men jag hann även med att måla om vårat köksbord och äta middag med en kompis. Lagom blandning av slapp och påhitt tycker jag. Nu har jag tre dagar kvar på mitt fasta vikariat och sedan blir det till att sätta klockan på 06 varje morgon för att eventuellt bli inringd. Hualigen! Men jag tröstar mig med att vi snart tagit oss igenom januari, att februari kommer flyga förbi som en liten fis och sedan, sedan är det banne mig vår! 

Untitled

I väntan på våren tycker jag vi kollar in 7 nya saker som flyttat in hos mig!

Untitled
Först ut har vi de två stora porslinskatterna här som jag utökat min kattsamling med. Den blåa fick jag av Matilda i julklapp och den rosa fyndade jag för några ynka kronor på loppis. 

Untitled

På samma loppis fick även den här finfina ananasen följa med hem. Jag vet inte riktigt vad jag ska fylla den med än. Men jag kommer nog på nått. 

Untitled

 
Bredvid ananasen står min fina polaroidkamera som jag fick av mamma och pappa i julklapp. Kul va! Dock ska jag väl erkänna att bilderna än så länge inte varit på topp. Men med lite träning ska jag nog kunna komma underfund om hur jag ska handskas med den.

Untitled

Sedan har vi den här megasöta lilla äggkoppen. Jag var hemma på födelsedagsfika hos en kompis för nån vecka sedan och hennes pojkvän hade fått dem i julklapp av hennes mamma. Båda tyckte att de var fruktansvärt gräsliga så då adopterade jag dem. Det var två äggkoppar alltså men bara en fick va med på bilden. 

Untitled

Även dessa två är loppisfyndade från samma loppis som ananasen och katten kommer från. Jag tänker att en delfinformad kapsylöppnare måste ju alla ha. 

Untitled

Tyckte den här lilla ljusstaken var söt i all sin enkelhet så för fem små kronor fick den så klart följa med hem. 

Untitled

Nu har delfinen flyttat in i vårat barskåp där allt faktiskt är loppisfyndat. Ja förutom själva hallonsaften då.