Hur du skickar in bidrag till sypeppen!

28 januari, 2016 0 av mikael
I höstas när den nya sypeppen kom ändrade jag lite hur ni går till väga för att skicka in era bidrag. Principen är att ni helt enkelt länkar erat bidrag i månadens samlingsinlägg i kommentarsfältet. På detta sätt får jag alla bidrag samlade på ett och samma ställe och risken blir betydligt mindre att något bidrag försvinner och det underlättar för mig när jag ska sammanställa månadens bidrag. Eftersom jag fått en del frågor om hur ni gör för att skicka in era bidrag, tänkte jag nu försöka visa det tydligt i det här inlägget!
 
Mail:
Om ni varken har blogg, facebook, eller instagram går det så klart bra att maila in ert bidrag till: Fredrikapavinden@gmail.com
 
Blogg:

Om du har en blogg och vill skicka in ditt bidrag via den börjar du med att helt enkelt blogga om ditt bidrag.

Sedan kopierar du länkadressen till blogginlägget.
 
Öppna samlingsinlägget

Och klista in länkadressen till ditt bidrag i kommentarsfältet till månadens samlingsinlägg. Klart!

Facebook:

 

Om ni vill skicka in erat bidrag via facebook (Här ser ni ett bidrag av smortensen) lägger ni upp en bild på erat bidrag i sypeppens facebook-grupp.

Sedan klickar ni på eran bild.

Kopiera länkadressen till bilden.
 
 
Och klistra in eran länkadress i kommentarsfältet till månadens samlingsinlägg.

Instagram: 
 

Om ni vill instagramma erat bidrag lägger ni upp bilden på instagram och hashtagar bilden med #sypeppen.

Sedan tar ni upp er instagram i er dator. Det gör ni genom att skriva instagram.com/fredrikapavinden (alltså instagram.com sedan / och sedan namnet på ert instagramkonto.)

Kopiera länkadressen till eran bild.
 
 
och klista in i kommentarsfältet till månadens samlingsinlägg.
 

 
Jag hoppas att det blev tydligt nu! Jag blir superglad när ni hjälper mig att förbättra sypeppen genom att säga till när saker känns krångliga eller om ni kommer på saker som ni tror skulle göra sypeppen bättre. Sypeppen är ju vårt syhäng tillsammans och det ska vara lätt och kul för alla att vara med! Så tusen tack för er feed-back!