Sypeppen #46

31 januari, 2016 0 av mikael
Januari har haft en hejdundrande start på året om en ser till sypeppen. Ni har skickat in så mycket fantastiska bidrag och då är vi ännu bara inne i januari. Tänk vilket himla syåt det kommer att bli! Ni som ännu inte kommit ur vintermörkets dvala. Håll ut! För nu går vi mot ljusare tider! Innan vi kollar in alla fantastiska alster vill jag bara påminna om några saker: Ett tips för er som är nya eller bara ni som känner att ni kanske inte är helt hundra på hur allt i sypeppen fungerar. Läs detta inlägget! Där hittar ni allt ni kan tänkas undra över och dessutom finns det supersnygga badgets där som ni kan klistra in på era bloggar. Om ni tycker att det är lite klurigt att veta hur ni ska skicka in bidrag till sypeppen har jag nu gjort ett inlägg om det. Kolla in det här! Nu kikar vi på allt det här fina tycker jag! ↓
 
 
▲ Sandras datorfodral ▲
 
 
▲ Ethels skjorta ▲ 

 
▲ Ethels klänning ▲ 
 
 
▲ Hannas körsbärsklänning ▲
 

▲ Julias humlor ▲

  
▲ Julias tavla ▲
 
  
▲ Julias armband ▲
 
 
▲ Julias virkade korgar ▲
 
 
▲ Sofias trosor ▲ 
 
 
▲ Sofias lapptäckte ▲
 
 
▲ Linneas väska ▲
 

▲ Ellas kjol ▲

 
▲ Alexandras klänning ▲
 
  
▲ Sofies klänning ▲
 
 
▲ Sofias body ▲ 
 

Untitled

 
Fredrikas kjol och raglantröja ▲ 
 

Untitled

Fredrikas handdukar, grytunderlägg och glasunderlägg ▲ 

Untitled

 
Fredrikas virkade matta ▲