En dagens + en liten fråga

2 februari, 2016 0 av mikael
Tjing, tjing på er! Hoppas ni haft en bra start på veckan! Själv har jag en fullspeckad vecka framför mig med födelsedagsfirande, teaterföreställning, kolloplanering, teaterrep och jobb. Men det känns faktiskt riktigt roligt!
 
Untitled
 
Jag tycker alltid att den här perioden är lite svår just för att en börjar bli lite rastlös och vill ut och hitta på saker men en är fortfarande ganska trött och har svårt för att ta sig utanför huset. Då tycker jag det är skönt att ha saker inplanerade så jag liksom måste masa mig ut och ofta så får jag ju energi av att göra alla de här sakerna så det blir nog en perfekt start på februari!
 
Untitled
 
Om ni undrar vad de är för paltor ja har på mig så kan ja tala om att det är second hand fynd som fått en omgång med tygsaxen och symaskinen. Som oftast när det gäller mig så har jag bara kortat av det för att det ska passa min lille kropp. Under hösten plöjde jag och mina husisar en massa chick flick filmer och efter det har jag blivit inspirerad till high school looken. Tycker veckad kjol är så fint ihop med piké t-shirt.
 
Untitled
 
Till sist vill jag slänga ut en fråga hur ni tycker att flödet är på bloggen just nu? Det är ju mycket sypepp, sömnadsinlägg och sånt. Gillar ni det eller blir det lite för mycket? Är det något ni vill se mer eller mindre av? Skulle bli så jäkla glad om ni ville skriva en rad eller två eftersom ni alltid är så kloka och finurliga! Ha en fin tisdag nu hörrni! <3