Precis just nu

7 februari, 2016 0 av mikael
Precis just nu: Har jag badat badkar med Matilda och sedan smörjt in hela mig i bodylotion. Nu sitter jag i gosig pyjamas på sängen och äter lite godis. 
 
IMG_3253
 
Precis just nu känner jag mig: Hm… Lite rastlös typ. Det är som att jag vill göra en massa saker men att allt liksom är i uppstart så att jag inte riktigt vet vart jag ska börja så istället sätter jag mig på sängen och äter godis hehe. 
 
IMG_2988
 
Precis just nu är jag glad över: Att jag faktiskt har en massa roliga saker på gång. Jag är ju en riktig projekt-människa som älskar att få starta och jobba i projekt och just nu har jag faktisk hela tre lite större projekt som jag är med och startar upp och jobbar med. Superkul!
 
 
Precis just nu är jag nervös över: Tror faktiskt inte att jag direkt är nervös över något. Kanske lite orolig över en del saker men liksom inte nervös.
 
IMG_2685
 
Precis just nu längtar jag efter: Vår och ljusa kvällar. Lite spänning i vardagen. Att ha en fast inkomst. Mina småkusiner, Josefine och min familj. Att projekten kommit igång ordentligt och är i rullning. Att livet är lite mer lättflutet och att jag umgås med människor, blir uppslukad av projekt och tar mig ut i vårljuset istället för att hamna i sängen och äta godis…
 
Precis just nu är jag sugen på: En kopp te skulle inte sitta helt fel. 
 
IMG_3167
 
Precis just nu: blev jag lite mer taggad och känner för att koka en kopp te, skriva upp allt kul som händer i veckan i almanackan, skriva listor på allt jag ska fixa till projekten i veckan, virka lite och sedan avsluta dagen med att läsa lite nergosad i sängen.