I min kånken

9 februari, 2016 0 av mikael
Nu har jag haft min bubbelgumsrosa kånken i närmare två år. Hon har fått följa med mig nästan varje dag i ur och skur. Hon har burit manus i mängder, rest långväga resor, varit med på fest och på jobbet, legat slängd i gräset och släpat hem tunga matvaror. Den här väskan funkar verkligen för alla tillfällen och är himla bra för mig som ofta släpar på så mycket böcker. Kånkenväskor är ju rätt dyra, visserligen köpte jag min begagnad men den gick ändå på ganska mycket. Men om en slår ut det på hur mycket jag använt den så är det verkligen värt det. Jag känner mer och mer att det är så himla värt att köpa grejer som faktiskt är lite dyrare. Dels så funderar en både en, två och tre gånger innan en slår till och det känns mer viktigt att prylen fyller fler användningsområden och ska kunna användas ofta och mycket. Sedan är det ju oftast bättre kvalité och då håller det ju himla mycket längre. 

Untitled
 
Men nog pratat om konsumtion! Nu tycker jag vi kollar vad jag brukar ha i min kånken istället!
 
Untitled
 
Jag är ju ett STORT fan av listor och bär nästan alltid med mig ett par anteckningsböcker och så klart ett pennfack med stabiliopennor och överstrykningspennor.
 
Untitled
 
De block jag har med mig är min almanacka. I den skriver jag upp alla viktiga datum, födelsedagar och viktiga saker som jag ska ta tag i under veckan. I mitt uggleblock skriver jag allt bloggrelaterat som projekt och ideér men främst veckoplaneringen för bloggen. I det rosa blocket skriver jag allt möjligt viktigt och oviktigt som jag vill ha nedskrivet men mycket listor även här. 
 
Untitled
 
Sedan har jag min fina plånbok som jag nu haft i sex år typ, även den kostade en slant men ser fortfarande typ ny ut = värt. Till mobilen köpte jag i julas ett nytt mobilfodral på myrornas för femton spänn och i detta får jag plats med bankkort och körkort vilket innebär att jag inte måste släpa med mig min stora plånbok om jag typ ska ut eller så. Skönt! Hörlurar är också bra grejer att bära med sig. 
 
Untitled
 
Andra bra saker som är bra att ha i väskan är försvarets hudsalva, termos, stickning och manus till pågående projekt. 
 
Untitled
 
Och det var väl typ allt. Om ni vill kolla vad jag hade i min kånken förra året kan ni kolla här.