Fredagsfeelingen + frågestund om kollektivlivet

12 februari, 2016 0 av mikael
Hallå alla fina läsare! Hoppas ni har en finfin fredag. Här i Göteborg har vi haft strålande sol men superkallt, märker ni föresten va ljust det börjar bli nu om dagarna? Så hiiiimla skönt! 
 
Untitled
 
Idag har jag varit ut till Wendels och kollat på tvåornas redovisningar och sedan när jag kom hem dunsade jag ner på våran soffa och låg och läste och slumrade lite medan solen lyste in genom fönstret. Ganska skönt egentligen men jag är inne i en period när jag liksom är rastlös hela tiden men samtidigt trött. Men i helgen har jag en massa roliga saker inplanerade och så ska jag försöka komma igång med lite sömnadsprojekt så jag känner att det händer lite grejer i livet. 
 
Untitled
 
Nog pratat om det. Nu pratar vi om mina nya jeans istället tycker jag! Jag köper ju så himla sällan nyproducerade kläder nu för tiden, jag känner att det känns onödigt att lägga pengar på något när jag lika gärna kan sy det själv och få det precis som jag vill ha det. Men ibland hittar jag någon liten pärla som jag känner att jag inte skulle kunna sy själv och då brukar jag slå till. 
 
Untitled
Som dessa snygga braxor som jag hittade på rean för 100 kronor! Det fanns bara ett enda par kvar som jag knep illa kvickt. 
 
Untitled

Jag fick ju såklart klippa av dem en 5 centimeter men nu sitter de som en smäck! Dessutom är de perfekta jobbbyxor för de är hur sköna som helst, höga i midjan och går hela vägen ner till foten. Jag är så nöjd! 

Untitled
 
Till sist vill jag avsluta med en liten frågestund. Jag vet knappt om jag någonsin haft det här på bloggen men någon gång ska ju vara den första och då kan det ju lika gärna vara idag. Jag har märkt att ni är många som är nyfikna på vårat kollektiv, hur vi bor, hur vi gick tillväga för att hyra det och annat som handlar om just kollektiv-livet. Så jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om just det och då vore det ju himla skoj om ni ville hjälpa mig genom att berätta vad det är ni undrar över och är nyfikna på. Så fråga på bara!
 
Nu får ni ha en himla fin fredag!