Vad är väl en bal på slottet när jag fick va Mona-Lisa för en kväll!

13 februari, 2016 0 av mikael
För några veckor sedan satt jag här hemma alldeles själv i Holken. En lördagskväll dessutom! Jag försökte att finna ro i det men tyckte i ärlighetens namn att det kändes rätt trist. Så jag började städa hela huset för att liksom göra något och då kunde jag lika gärna städa om jag ändå hade så tråkigt en lördagsafton. Jag tog en liten paus i den tråkiga städningen och tråkscrollade igenom instagram ni vet som en gör ett par gånger om dagen och då..

 
dök jag upp där från ingenstans! Ni kan tro att jag satte städdammet som flög omkring i halsen. Jag blev nästan lite blyg och kände mig lite jante-störig som såg mig själv i Alicias konst. Men efter en stund kommenterade en kompis till mig och frågade om det var jag på bilden. Och visst var det det! För likheten Är faktiskt slående. 
 

Och mitt i städ-dammet så kände jag mig så himla ärad och rörd så ni anar inte. Jag städade resten av huset likt mössen i Askungen och kände mig som värsta Mona-Lisa. Jag blev så rörd just för att jag tycker att Alicia lyckats fånga mig så ärligt. Jag ser liksom mig själv både utseendemässigt och personlihetsmässigt i hennes porträtt. Det häftigaste av allt är ju att Alicia trots att hon aldrig träffat mig kunnat göra ett så personligt porträtt. Hur fint är inte det? Att Alicia dessutom är en av de absolut peppigaste och ödmjukaste personen, inspirerande entrepenören och imponerande konstnären på hela jäkla internet gör ju äran så himla mycket större. 
 
 
Jag känner så mycket värme, inspiration och respekt för Alicia och jag är övertygad om att vi kommer få följa med henne på en massa spännande äventyr i hennes liv. Det här porträttet kommer jag återvända många gånger till och titta på och värmas över. Tack snälla, fina Alicia! 
 
Alla bilder är lånade från Alicia och nu tycker jag så klart ni ska gå in och kolla på hennes blogg här och hennes instagram här!