Tylligt projekt och stickjunta

22 februari, 2016 0 av mikael
Heej mina vänner <3 Nu var det ett tag sedan jag var in här. Jag har känt mig så himla trött, oinspirerad och hängig den senaste veckan. Eller egentligen hela februari men det toppades liksom förra veckan med besök på akuten pga magont 🙁 och supertrötthet. Det känns så trist eftersom jag hade sånt himla flow i januari. Men så är ju faktiskt livet, det går upp och så går det ner men sen så går det upp igen! I veckoslutet bestämde jag mig för att åka hem till mamma och pappa och vila och nu känner jag mig faktiskt mycket piggare.

Untitled
 
Jag och mamma kollade nämligen på lite utbildningar som jag bestämt mig för att söka lite i sista minuten och ibland när  livet blir lite extra tungrott är det oftast en liten skjuts som behövs för att komma ur det. Så att slängas in och försöka få ihop arbetsprover på väldigt lite tid satte lite eld i min bak kan jag lova. 
 
Untitled
 
Idag slutade jag redan halv två och det känns så skönt att komma hem medan det fortfarande är ljust ute. Så jag satte igång med å göra lite idéskisser och kollade pinterest.
 
Untitled
Untitled
 
Sedan testade jag att nåla upp med det jag hade hemma och det ska bli så himla kul att sy det här. Jag är väldigt taggad att sy något där jag liksom inte bara ska sy utan liksom får bygga lager på lager, lägga veck och leka med detaljer. Så befriande att sy något där jag inte behöver tänka på att jag faktiskt ska kunna använda det också. 
 
Untitled
 
Sedan hade jag och Becca skypedate i flera timmar där vi pratade ikapp och stickade och internet krånglade knappt nånting! Nu på kvällen har jag målat om en kökshylla och övat repliker samt städat upp allt kaos som plötsligt uppstod. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på första avsnittet av girls på säsong 5 med stickningen och lite te. Hoppas ni haft en fin måndag! <3
 
Pst… Ni glömmer väl inte att skicka in era bidrag till sypeppen?