Jag vill berätta en sak.

27 februari, 2016 0 av mikael
Hej alla fina bloggläsare! Hoppas ni har en fin lördagsmorgon. Själv vaknade jag av mig själv vid halv åtta och har sedan legat i sängen och läst bloggar och sorterat bilder. Jag tycker alltid att det är så skönt att vakna av sig själv tidigt och känna att jag har hela förmiddagen framför mig.  

Untitled
 
Ni kanske har märkt på senaste tiden att det varit lite mindre blogginlägg än vanligt och inte så mycket DIY-inlägg. Detta beror på att jag varit väldigt trött hela februari och inte mått så bra med magont och sånt. I torsdags var jag i allafall och blev undersökt i magen och det visade sig att jag hade en inflammation. En del av er minns kanske att jag för ett par år sedan blev opererad för crohns och det är alltså detta som kommit tillbaks nu. Fördelen är ju att de nu vet vad det är och att jag snabbt får medicin, så förhoppningsvis mår jag snart tiptop igen. 
 
IMG_6023
 
Jag känner ofta när saker i livet känns lite ledsamt att det kan vara svårare att vara inne på bloggen och blogga om syprojekt och teburkar men samtidigt så älskar jag ju att blogga och det är något som ger mig mycket inspiration och energi. Jag tror att dilemmat hamnar i att jag nånstans känner att det är viktigt för mig att känna att jag är genuin i saker jag gör och att det då kan bli en slitning i mig att blogga på som vanligt när saker inte alls känns som vanligt. Men bara av att få skriva det gör att det känns lite lättare att kika in här då och då och lämna avtryck. Så vet ni att jag en period kommer vara lite trött. Lite trött i kroppen, lite trött på magen och säkert lite trött på sjukhuskarusellen. Jag kommer nog inte skriva så mycket om det här här för jag tycker ju i slutändan att det är roligare att skriva om pastellklänningar än om sjukhus men kanske nån rad då och då.
 
Och det var väl det jag ville kika in och säga idag. Nu ska jag nog städa lite i huset och sedan handla lite frukost. Ha en fin lördag nu <3