Solen, frukost och bio.

3 mars, 2016 0 av mikael
Jag har börjat vakna av mig själv vid halv åtta om mornarna och känner att det liksom känns okej att gå upp då. Även om det, säg är lördag morgon. Vadan detta dårå? Vårat hus ligger som liksom på en liten upphöjnad vilket betyder att minsta lilla solstråle letar sig in genom våra fönsterglas vilket betyder att allt vårljus levereras direkt ner i min säng. En del kanske skulle tycka att det var lite drygt men som den ljuslapande katt jag är ÄLSKAR jag det. Jag riktigt njuter varje morgon när jag vaknar av att det är ljust i hela rummet <3

Untitled
 
Så för någon söndag sedan när jag vaknade extra tidigt och jag kvällen innan hade läst ut min bok åkte jag in till stan för att inhandla en ny. Väl inne i stan insåg jag att butikerna liksom inte öppnat än…. Fördelen då med att bo i storstan va att jag kunde promenera till centralen och släntra in på ett pocketshop och inhandla min nya lille bok där. Sedan åkte jag hem igen och gjorde i ordning helgfrukost. 
 
Untitled
 
och fick sällskap av Karin i fönsterrummet. Som är det härligaste rummet att sitta och lapa sol i om förmiddagarna. 
 
Untitled
 
Sedan åt jag frukost och läste i flera timmar.
 
Untitled
 
Men sedan var det dags för mig och Karin att ge oss ut i solen med SOLGLASÖGONEN som fick premiärinvigas. Vi skulle nämligen på bio.
 
Untitled
 
Och ungefär så här var vår känsla ↑ Vi såg The danish girl och sedan testade vi vego-burgarna på Max. Jag gillade både filmen och burgarna skarpt. Vet att filmen fått en del kritik, är själv inte så insatt men kan nog ändå ana vad problematiken handlar om. Än så länge har jag inte hittat så mycket skrivet om den men det känns som chansen är stor att det kommer göra det under året och det ska bli intressant att läsa. Hur som var det en himla fin och sollapande dag!