Om ärvda plagg, jobbveckan och helgen

4 mars, 2016 0 av mikael
Då va ännu en arbetsvecka avklarad och det är fredag! Denna veckan har jag jobbat på samma skola hela veckan och varit med en förskoleklass. Skolan ligger tio minuters promenad hemifrån så det har känts riktigt lyxigt på flera sätt. Dels att jag fått jobba många timmar och haft så nära till jobbet men framför allt att jag har vetat i förväg hur mycket, vart och när jag ska jobba och att jag faktiskt har hunnit lära känna barnen lite och lärt mig deras namn. Bra vecka helt enkelt!
 
Untitled
 
Tack föresten för alla fina ord och kramar angående det här inlägget. Ni är ju så himla fina! <3 Jag mår faktiskt redan bättre så jag tror att medicinen hjälper. Hoppas det! 
 
Untitled
 
Jag har egentligen inga planer för ikväll mer än att ta det lugnt med min stickning ett par timmar men ikväll kanske vi hittar på nått här i Holken, det är ju ändå fredag! I morgon ska jag repa med ett teaterprojekt jag är med i och sen på kvällen kommer det nog över lite folk. Söndag ska jag bara ta det lugnt, kanske fota lite till bloggen och sy nån liten söm. 
 
Untitled
 
Så här ser jag inte ut idag pga vit jumper och förskoleklass inte är den bästa kombinationen. Då är det mer svarta jeans och långkallingar som gäller. Däremot för precis en vecka sedan när jag jobbade i butiken hade jag på mig detta som jag  tyckte va ett vinnande koncept. Jeansen har jag ärvt av storebrorsan och de har legat bortglömda i garderoben ett bra tag men så fick jag för mig att jag skulle dra på mig dem och de satt mycket bättre nu än förut. Alltid gött när en kan göra fynd i sin garderob.
 
Untitled
 
Jumpern är också ärvd men från min farmor. Hon har faktiskt stickat den och jag tycker den är så himla fin i sin enkelhet. Perfekt längd på ärmarna, superfin halsringning och passar till mycket = Mycket bra jumper! 

Untitled

 
Under jumpern hittar vi en liten marinblå t-shirt som ser ut så här i sin helhet och som ni hittar mönster till här.
 
Untitled
 
Hårbandet köpte jag på en second hand i somras när jag var i Leeds. För att sammanfatta paltorna så kan en säga lite ärvt, lite hemstickat, lite begagnat och lite hemsytt. En mycket bra kombination om ni frågar mig!
 
Untitled
 
Den här mycket drömska och teatraliska bilden får avsluta dagens inlägg. Ha en toppenfin fredag!