En spontantrip hem

7 mars, 2016 0 av mikael
För några veckor sedan kom jag hem från sjukhuset på kvällen, Matilda och Karin var på turné och skolorna hade lov så jag hade inget jobb. 
 
Untitled
 
Jag pratade med mamma i telefon som sa: Kom hem! Så då bokade min snälla mamma biljetter till mig och jag packade väskan.
 
Untitled
 
Nästa morgon satte jag på mig perfekta tågkläder. Ni vet sånna som sitter skönt och är extra mjuka och mysiga. Sedan drog jag igen dragkedjan till väskan, låste Holken och satte mig på tåget.
 
Untitled
 
I Örebro passade jag på att köpa frulle och fick den i en papperspåse. Då kändes det lite extra som jag var på tågäventyr.

Untitled

 
I Örebro var det dessutom så här vinterkrispigt och fint ute.
 
Untitled
 
Sedan landade jag hemma i soffan och lyssnade på pappa som slarvat lite med sin spelläxa inför kvällens orkester och nu var tvungen att ligga i hårdträning. Aja baja. Som de musiklärares dotter jag är så vet jag ju att övning ger färdighet och att en ska öva lite varje dag och inte två timmar innan. Detta passade jag såklart på att påpeka medan pappa övade och jag låg på soffan. När jag förhörde honom på kvällen så sa han iallafall att det faktiskt hade gått bra. Så vi får väl tro på de då. Och så såg det ut när jag tog mig hem till Dalarna!