Bokrean

9 mars, 2016 0 av mikael
Här om veckan startade bokrean. Jag var så klart ute och gjorde lite fynd! Att gå på bokrean varje år är en viktig tradition för mig. När jag fortfarande bodde hemma så gick vi alltid upp vid sex på morgonen den dagen som bokrean startade. Sedan packade vi in oss i bilen och åkte in till stans bokhandel och gjorde storslagna fynd, när vi fyndat färdigt åkte vi och åt frukost på Bullens och läste ur våra bokrea-böcker. Bra tradition va? Just den biten med att gå upp klockan sex har jag kanske inte riktigt hållt i… Nästa år kanske! Nu kollar vi på mina mitt-på-dagen-fynd istället: 

Untitled
 
Först ut har vi Ett liv för lite av Kristoffer Ahlström. Jag har tänkt läsa den boken ett bra tag så då var det ju ypperligt att den dök upp på bokrean. Sagas Bok av Elisie Johansson vet jag egentligen ingenting om men jag har fått för mig att jag ska gilla Elsie Johanssons böcker så då slog jag till på den. 
 
Untitled
 
Lite power-böcker att sticka in i bokhyllan så klart!
 
Untitled
 
och så en kokbok med vegetariska recept. 
 
Untitled
 
Bokrean kom perfekt i år för jag hade just läst ut alla mina böcker jag hade på lager så nu har jag fyllt på lite igen. Jag känner mig riktigt lässugen på alla böckerna och tror att jag minsann fick med mig en riktigt bra skörd hem i år. Har ni fyndat nått på bokrean?