Personligt på väggarna.

11 mars, 2016 0 av mikael
Hemma hos mamma och pappa har jag fortfarande lite grejer kvar. Typ gamla skolböcker, tyger från farmor, böcker och andra pryttlar som jag inte hunnit sortera och gå igenom. Jag försöker att ta med mig lite varje gång jag är hemma så jag får en bättre översikt vad jag faktiskt har. Jag tror att det blir lättare att samla på sig en massa grejer om en har det på två olika platser för då vet jag inte vad jag har och vad jag inte har. Till sommaren får jag nog ta en slutgiltig storrensning och bestämma vad jag ska göra mig av med och vad jag ska ha kvar. Så dumt att ha saker ståendes bara ju. 

Untitled
 
Nå väl, en av sakerna jag tog med mig tillbaks till Göteborg var en hög med gamla ramar, tavlor och foton. Jag gillar verkligen att ha saker hängades på väggarna. Särskilt om de har en personlig historia typ som klänningar jag sytt, tavlor jag fått av andra och foton på människor jag tycker om.
 
Untitled
 
Till vänster här ser ni ett fjortonårigt jag med kusin Zelda på pakethållaren till min älskade cykel som jag fick i trettonårspresent. Fotot har Lena tagit och ramen kommer från min farmor. Till vänster är ett foto på min pappa när han va liten. Gulli va?
 
Untitled
 
Bild på pappa från lumpen, på farfar och hans syskon och högst upp en suddig bild på en mycket knubbig Fredrika i tyllkjol. 
 
Untitled
 
Nu gäller det bara att bestämma hur alla tavlor ska sitta. Kanske skulle ni vilja se lite hur det ser ut på mina väggar?