Sypeppen #48 – Alla mina systrar

14 mars, 2016 0 av mikael
Här kommer mitt bidrag i form av ett broderi till månadens sypepp.  Eftersom jag känner mig så jäkla trött hela tiden får jag inte många sömmar sydda men desto mer tid läggs på stickningarna och broderierna. Mina stickningar är ju av slaget Gigantiska projekt så de lär ju dröja innan de dyker upp i sypeppen. Då är det ju så himla passande att broderierna går betydligt snabbare att färdigställa så jag ändå har något att bidra med till sypeppen.
 
Untitled
 
Sjukt imponerad och inspirerad av Broderiklubben BK ← följ  så vill jag brodera på varenda lite duk jag fyndar på loppis.
 
Untitled
 
Jag broderade ganska mycket när jag var liten och fick lära mig massa coola broderiskills av min farmor och mormor. Eftersom jag inte utnyttjat de kunskaperna på typ tio år känner jag mig lite ringrostig men det går ändå ganska snabbt att komma in i det igen och deras tips kommer tillbaks till mig medan jag tränar upp broderiknölarna. 
 
Untitled
 
Och nu sitter det uppe på väggen. Fint va? Jag har faktiskt redan hunnit färdigställa ett till och har ett annat på G men vi tar en sak i taget nu. Ni glömmer väl inte att skicka in era bidrag till sypeppen? Det gör ni genom att lämna länk i samlingsinlägget!