Om sjukdomströtthet, vårsol och Leedsresa

20 mars, 2016 0 av mikael
God morgon alla fina läsare! <3 Hoppas ni haft en fin vecka och helg. Min energi börjar komma tillbaks igen och det är så himla skönt. Jag tycker sjukdoms-trötthet är så otäck för den är så tung samtidigt som trötthet liksom inte är något konkret du kan mäta. Så ibland får jag för mig att jag bara inbillar mig att tröttheten har att göra med att jag är sjuk och då blir jag rädd att det liksom är normalt och att jag alltid ska känna så och aldrig mer orka ta upp ett projekt igen. Hua! Vilken hemsk tanke. Men när en väl börjar komma ur det så är det väldigt tydligt att det inte alls var ett normalt tillstånd och att en faktiskt har så mycket mer energi än så till övers. 

Untitled
 
Kanske kan den nytillkomna energin även ha att göra något med solen? För solen har ju börjat titta fram!  Flera dagar denna veckan har jag suttit ute i solen med solglasögonen på på lunchen. Igår var jag ute prick hela dagen från typ halv elva på förmiddagen till fem på eftermiddagen. Idag ser det ganska molnligt ute men jag hoppas att de ska glida undan och att solen ska våga sig fram även idag. 
 
Untitled
 
På tisdag ska jag ta flyget till Becca och Sofia och hälsa på! Det ska bli så kul och skönt. Jag tänker mig att vi ska sticka massor, kolla på serier, äta nutella och vara ute i solen. Jag tänker mig även att jag ska kolla på tyger på Leeds market och sitta och sticka medan Becca jobbar. Hon jobbar nämligen i en  liten garnbutik. I EN LITEN GARNBUTIK!!!! Ni förstår lyxen va? De andra dagarna när hon jobbar ska jag jobba med mina arbetsprover och sökningar och även jobba med bloggen nu när jag har så mycket våriga bilder på lager. Va har ni för planer för veckan?