DIY: Broderade filtägg

25 mars, 2016 0 av mikael
Hej på er! För tillfället befinner jag mig hos Becca och Sofia i Leeds och har det för himla bra! Idag ska vi åka på utflykt! Medan jag är ute på upptäcktsfärd får ni ett mycket enkelt men fint litet påsk-diy att hänga i påskriset. Egentligen kan ni nog se på bilderna hur jag gjort men för tydlighetens skull får ni en liten beskrivning här nedan också. Om det skulle va så att ni får blodad tand och blir sugna att skapa fler saker att hänga i påskriset kan ni kolla in de tovade påskäggen som jag la ut i början på veckan. Ha en fin långfredag!
 
UntitledUntitled
 
Du behöver:
▲ Filt
▲ Snöre/band 
▲ Broderigarn
▲ Broderinål
▲ Sax
 
Untitled
Untitled
Gör såhär:
▲ Klipp ut två delar ur filten som har formen som ett ägg.
▲ Brodera valfritt mönster. Jag improviserade och testade mig fram. Göm alla knutar och trådändar mellan filtbitarna.
▲ Trä igenom bandet/snöret som du vill hänga dina ägg i.
 
Untitled
 
▲ KLART