Glá påsk!

26 mars, 2016 0 av mikael
Glad påsk på er! Hoppas ni har det soligt och fint hemma i Sverige, äter massor med påskgodis och njuter av att våren är på väg. Här i England är det grått och blåsigt… Men vet ni vad? Det gör inte så mycket för jag ska strax klä på mig och gå ner till marknaden och köpa lite tyger, sedan ska jag sätta mig på ett fik och jobba lite med mina ansökningar och när jag är klar med det ska jag möta upp Becca på hennes jobb och sitta där och sticka tills hon är klar och sedan ska vi gå ut och äta. Så det går ingen nöd på mig trots solens frånvaro. 

IMG_8458
 
Förra året hann jag aldrig få iordning mitt påskris innan jag åkte hem och firade påsk men i år hade jag betydligt bättre framförhållning  och vi var ute och plockade in hela två påskris till Holken redan i lördags. Ett till fönsterrummet och ett till köket. 
 
 
Untitled
 
Påsken är så himla fin med alla sina ljusa färger och jag gillar verkligen att göra påskfint hemma. 
 
IMG_8472
 
Det behöver inte alls vara mycket. Plocka in lite påskris, lägga fram en fin duk och byta ut kökshanddukarna i köket.

IMG_8463

Nästan allt i våra påskris har jag gjort själv. Små enkla dekorationer som inte tagit lång tid att göra eller kostat många kronor.  Ulläggen hittar ni guide på här hur ni gör och de små polymerlereäggen har jag gjort efter Alicias guide som ni hittar här. 

IMG_8465
 
Guide till filtäggen hittar ni här och pompomsen blev jag inspirerad av Johanna i Kulla förra året. 

IMG_8470
De små träfigurerna köpte jag på loppis för några år sedan och som pricken över årets påskris tyckte vi skulle vara pastellfärgade tamponger. 
 
IMG_8481
 
Så det var lite om våra påskris hemma. Ha en fin påskafton!