Precis just nu

28 mars, 2016 0 av mikael
Precis just nu: Sitter jag uppe på Beccas rum och vi har just ätit värsta påskmiddagen så jag är proppmätt. Becca sitter bredvid och stickar på en liten onesie till hennes kompis kommande bebis och jag sitter och bloggar. 
 
Untitled
 
Precis just nu känner jag mig: Väldigt pepp! Jag är pepp på att våren kommit och att det är så mycket ljusare hela tiden. Pepp på alla roliga syprojekt och stickprojekt jag har. Pepp på alla skolor jag ska söka och pepp på att fira in våren med alla mina vänner i Göteborg.
 
Untitled
 
Precis just nu är jag glad över: Att jag fått spendera en hel vecka i Leeds med Becca och Sofia. Att jag och Becca nördat ner oss med stickprat över ett glas prosecco och att vi ätit en massa god mat. Mat och stickning är väl ändå livet hörrni.
 
Precis just nu är jag nervös över: Tråkiga saker som pengar… Det finns nog inget som är så tråkigt att oroa sig över som pengar och inget som kan oroa så mycket som det. Men jag jobbar på att inte oroa mig utan ta saker som de kommer. Vissa dagar funkar det fint och andra dagar.. ja då funkar det mindre bra…
 
Untitled
 
Precis just nu längtar jag efter: Att få sätta igång med en massa nya stick och syprojekt när jag kommer hem, att har vårstädat mitt rum och att alla mina ansökningar ska vara inskickade.
 
Precis just nu är jag sugen på: Är ju fortfarande proppmätt efter middagen så är liksom helt nöjd vad gäller matfronten. Däremot är jag himla sugen på att sticka lite på mitt nya stickprojekt samt maska av ena sidan på framstycket på min hallonröda jumper
 
IMG_3245
 
Precis just nu: Tänker jag uppenbarligen bara på våren och alla mina stickprojekt. Men så är det ju himla trevliga saker att tänka på också! Vad händer i era liv precis just nu?