Sypeppen #48

31 mars, 2016 0 av mikael
Hej alla fantastiska sypeppare! Nu märks det verkligen att våren är här för precis som vintern rasat ut bland våra fjällar, rasar sypeppsbidragen in här på vinden! Innan vi kollar in alla fina bidrag vill jag be om tre sypeppsråd från er:
 
1. Det verkar inte längre funka att ladda ner bilder från instagram, vilket betyder att när ni skickar in er instagramlänk kan jag inte ladda upp bilden. Har ni något bra förslag på hur vi ska lösa det så att det fortfarande känns smidigt och enkelt både för er och för mig?
 
2. Om två sypeppar är det sypeppen #50!!! Och då är vi ju halvvägs till hundra och det tycker jag så klart vi måste fira på något vis. Vad säger ni om att kanske ha en tema-pepp? har ni nå förslag på tema isåfall? Eller har ni några andra förslag på hur vi skulle kunna fira det?
 
3. Apropå att vi når sypeppen #50 funderar jag på om jag efter det ska sluta att benämna sypepparna med nummer och istället månad. Jag tänker om det blir lättare att hålla reda på vilket inlägg en ska skicka in sina bidrag till osv. Till exempel skulle då Sypeppen #51 istället heta typ Sypeppen Juni. Vad tror ni om det? Eller är det synd att släppa nummersystemet? Eller har ni några andra förslag? 
 
4. Och nu när jag ändå är igång och ber om kloka råd från er så får ni jättegärna komma med övrig feedback på sypeppen. Det har ju faktiskt gått ett halvår nu sedan Nya sypeppen kom och det skulle vara intressant att höra hur ni tycker att det fungerar och om ni har tänkt på något som ni skulle vilja lägga till, ta bort eller ändra både i sypeppen på bloggen och på facebook.
 
Det var allt jag hade att rådfråga om just nu! Nu tittar vi på bidragen istället!

▲ Sofias krokade grytlappar ▲

▲ Rebeccas sommar t-shirt ▲

▲ Susannes tygkorgar ▲

▲ Frejas Venus ▲

▲ Frejas snippa ▲

▲ Ethels byxor ▲

▲ Ethels virkade kofta ▲

▲ Jennys virkförvaring ▲

 
▲ Sandras linne ▲
 

▲ Ethels Kaftan ▲

 
▲ Helgas Swants ▲
 

▲ Almas Katusnåldyna ▲

 
▲ Hannas Jeansklänning ▲
 
 
▲ Alicias Broderi ▲
  

Untitled

▲ Fredrikas Girls-tröja ▲

 

Untitled

▲ Fredrikas Broderi ▲