Leeds-fynden!

3 april, 2016 0 av mikael
Nu tänkte jag att vi skulle ta oss en liten titt på vad som fick följa med mig hem från England.  

IMG_8853

Den här gången var jag väldigt inriktad på att köpa med mig hem material pga det är mycket billigare i England och jag hade ganska klart för mig vad det var jag ville ha. 

IMG_8858

Vi tar oss en titt på tygerna! Att gå på Leeds inomhusmarknad och köpa tyger är rena drömmen. Det är superbilligt och finns MASSOR av tyger. Av tygerna har jag tänkt sy: Rosa kudde till soffan, Ljusblå A-linjeformad manchesterkjol, Ljusblå tenniskjol, svarta fladderbyxor, Jeanskjol och Jeansklänning. Det billigaste tyget kostade 1 pund per meter och det dyraste 7 pund per meter. Helt okej priser va? Nu är jag supertaggad att sätta igång att sy!

IMG_8856

På broderifronten köpte jag lite fler broderigarner och en sybåge i trä som jag ska använda som ram till ett broderiprojekt. 

IMG_8857

Och sist på materialfronten har vi de här godingarna. Två ljusblåa garner och två rosa garner. Av det ljusblåa garnet ska jag sticka en sjal och av det rosa garnet ska jag sticka ett par sockor. Garnet inhandlades i garnbutiken som Becca jobbar i och som den mycket snälla syster som hon är, fick jag garnerna i present av henne. Bästa presenten jag kunde tänka mig. 

IMG_8845

Den här lille tekannemissen(?) fick också följa med hem.

IMG_8849

Det kan ju vara det mest knäppa och fantastiska jag skådat och den gör sig mycket bra i min kattsamling. 

IMG_8851

Sist och faktiskt också minst är den här lilla minitekannan. Allting som är mini är ju helt enkelt svårt att låta bli!