Frukost som övergår till Lunch med tillhörande stickningar

5 april, 2016 0 av mikael
Hej hopp! Nu är den nya veckan igång och det kändes allt bra segt i söndags kväll efter nästan två veckors ledighet att gå tillbaks till jobbet. Men sen när en väl är igång så känns det ju alltid mycket bättre! Och så har jag ju en massa härliga bilder att gå igenom och en massa nya tyger och garn att göra projekt av så det går ingen nöd på mig!

Men alltså jag måste bara fråga en sak till er som också laddar upp era bilder på flickr. Alla bilder i mina album hamnar liksom huller om buller även fast jag lägger dem i en viss ordning så liksom ligger de inte kvar så sedan. Det är ju inget jätteproblem men det stör lite tycker jag att de inte ligger i ordning… Vet ni om det går att ändra på nån inställning eller så?

Hur som, nu tittar vi på första dagen i Leeds! Eller åtminstonde halva dagen. Eller ja egentligen var ju det här andra dagen eftersom jag kom dagen innan på kvällen. Men det var första dagen som jag fotade. 

IMG_8501

Jag vaknade upp bredvid den här rödtotten som ju är min storasyster. 

IMG_8505

Vi gick ner till köket 

IMG_8652

Jag tog fram min stickning

IMG_8508

och Becca gjorde matiga bananmuffins. 

IMG_8525

Så fick vi även sällskap av Sofia

IMG_8529

och så högg vi in på frukosten. 

IMG_8531

Efter lite nutella och philadelphia var mina matiga bananmuffins inte så matiga längre utan snarare som små sockerbomber. Men gott vare!

IMG_8537

Sedan åkte även Beccas stickning fram och så satt vi och stickade hela förmiddagen

IMG_8544

tills det blev dags för lunch! Då svängde Becca ihop en rödbetsrisotto. 

IMG_8554

Sedan kände vi att det var tid att ge sig ut i Leeds city. Så vi packade ner stickningarna och gav oss iväg. 

IMG_8550

Efter strosande i lite affärer tyckte vi att det var dags för lite stickande igen, men vart vi tog vägen då får ni se i ett annat inlägg. Spännande va hörrni…