Ett våruppror och två fynd

8 april, 2016 0 av mikael
Tjoho! Glad fredag på er! Idag levererar jag både dagsfärsk klädsel, våruppror och två nya fynd. I morse blev jag inte inringd på något jobb så då spenderade jag dagen med att knäppa av lite bilder, silverputsa skedar på Claras vis och ta en två timmars tupplur på soffan. En mkt skön dag.
 
IMG_9011
 
Och visst behövdes vårupproret lite extra idag för fy vad det har varit trist väder i Göteborg nu i veckan. Jätteregnigt och blåsigt och jag har fått använda både gummistövlar och tjockaste vårkappan. Fy sjutton! 
 
IMG_9029
Så idag när jag inte skulle stå ute i flera timmar och putta fart på gungor, kolla på maskhotell och torka tårar drog jag på mig vita strumpbyxor och vårkavajen.
 
IMG_9021
 
Och just som jag stod där i det gråa, blåsiga vädret och gjorde uppror så vem kom då förbi om inte fröken sol. Det om något är ju ett lyckat uppror tycker jag. Även fast hon lika snabbt försvann och ersattes av regn igen. Men vi får va gla över det lilla i sånna här apriltider. 
 
IMG_9042
 
Mina två nya fynd består av de här små sakerna. Nämligen en liten ryggsäck som jag fyndade för 3 pund när några av Beccas kompisar hade utförsäljning och skorna köpte jag på Leeds market  för 4 pund. Bra köp tycker jag. 
 
IMG_9037
Kavajen fyndade jag förra sommaren på Majornas megaloppis och tröjan har jag sytt. 

IMG_9025

Nu ska teatergruppen som jag är med i komma hit och vi ska repa lite med vår föreställning och sedan kommer lite klasskompisar över och så ska vi göra pizza. Hoppas ni får en riktigt fin fredagskväll! Puss!