Sypeppen #49 – Broderierna

11 april, 2016 0 av mikael
De senaste veckorna har jag mest bara jobbat på mina arbetsprover och haft PROJEKTFÖRBUD vad gäller alla andra projekt. Förutom mina stickningar, bloggen och vårstädningen då.  Det har varit jätteskönt att bara fokusera på proverna och att ha stickningarna som ”avslappning”. Men nu är snart allt färdigt att skickas in och det riktigt kliar i mina fingrar att få sätta igång med nya projekt. 

IMG_8926
 
Fram till dess får ni ta del av de två senaste broderierna som jag färdigställde innan jag åkte till Leeds. 
 
Untitled

Nämligen de här två ↑

Untitled

I höstas när jag började brodera igen tyckte jag att det var så svårt att komma på VAD jag skulle brodera, men nu när jag väl är igång har jag massor av idéer och spar ner allt i anteckningarna här i datorn. 

Untitled

Jag ÄLSKAR att brodera på gamla dukar. Dels får jag en anledning att ta till vara på och köpa hem en massa fina små dukar som jag annars inte hade haft någon användning för och dels så är ju liksom halva jobbet gjort redan. 

IMG_8931

Jag tycker det känns så fint också att få samarbeta med någon som jag inte har blekaste aning om vem det är. Att få ta vid där någon annan slutade och få ge arbetet ett nytt liv. 

IMG_8932

Det var dagens sypeppsbidrag! Ni får gärna fortsätta att ge förslag till tema för Sypeppen #50. Och hörrni! Om ni vill få mer broderi-inspiration, kolla in Broderiklubben BK