Sypeppen #49 – Stolsdynorna

24 april, 2016 0 av mikael
Hej och hopp alla fina! Hoppas ni haft en fin helg med massor av sol och ledighet. Här i Göteborg lyser solen, men det är himla blåsigt och min helg har präglats av jobb och halsfluss precis som hela veckan. Så jag börjar bli lite på dåligt humör. Jag håller tummarna för en friskare vecka från och med i morgon. 

IMG_9097
Och då hoppas jag även få lite tid att sy lite vid symaskinen. För hej vad det går undan med stickningarna men symaskinerna börjar nästan bli dammiga och jag som har så mycket nya tyger att sätta saxen i och massor av ideér av vad jag vill sy. Nåja en sak i taget! Och nu skulle jag ju faktiskt visa stolsdynorna som jag ju virkade färdigt för nästan två månader sedan. 

IMG_9099

Jag har virkat dem efter samma teknik som glas och grytunderläggen. Jag gillar att det blir lite av den lantliga trasmatte-känslan på det hela. Det känns liksom ombonat och mysigt. 

IMG_9101

till knytanordningen använde jag band som mormor vävt. 

IMG_9102

Kanske inte det snyggaste jag gjort men det bidrar ändå till hemtrevnaden tycker jag! Ni missar väl inte att skicka in era bidrag till sypeppen?