Fem saker jag gjort

25 april, 2016 0 av mikael
Jag har firat en kompis som fyllde år genom att lotsa runt henne med ögonbindel runt hela Linné, jag har ätit vårens första glass vid ån vid kungsportsplatsen och jag har kollat på Madicken och ätit fredagsgodis med mina rumskompisar.
 
21 Maj 2015 336
 
Jag har jobbat massor med mina arbetsprover, skickat in allting och sedan firat med sushi och vin.
 
Jag har hälsat på Tojan i Tokalynga och vi har planerat massor inför årets teaterkollo. Vi har bestämt manus, filat på låttexter, sökt bidrag och skickat tuuuusentals mail.
 
April 028
 
Jag har lärt fyra sjuåriga tjejer på fritids att sticka och de blev helt saliga. Särskilt en av dem som inte kunde sluta prata om hur FANTASTISKT det var att sticka. Mitt hjärta smälte till en liten pöl och jag kände bara: I hear you sister. 
 
Untitled
 
Jag har promenerat hem från jobbet bara för att solen lyser så fint