Leeds market, påskig cup cake och lampor i taket

27 april, 2016 0 av mikael
Jag firade ju faktiskt självaste påskafton i Leeds och det visade sig bli en perfekt sådan!

IMG_8741
 
Efter att jag vaknat knallade jag ner till Leeds market för att kolla på…

IMG_8733

Tyger! Metervis av olika mönster, material och färger till rimliga priser. 

IMG_8639

Jag tycker det är så himla mysigt att gå runt och titta på allt. 

IMG_8734

Det mesta är ju krimskrams-saker men det är själva känslan jag gillar. 

IMG_8735

Det finns liksom ett stånd för varje sak. Om jag vill köpa frukt går jag till ett ställe, vill jag köpa nagellack går jag till ett annat och vill jag köpa korgar går jag till ett tredje. Men den här gången var jag ju faktiskt bara ute efter tyger och broderigarn så när jag väl hittat vad jag ville ha tog jag en buss till kvarteret där Becca jobbar

IMG_8742

Jag satte mig på samma lilla mysiga fik för att fixa med mina ansökningar och läsa lite bloggar. Eftersom det var självaste påskafton slog jag till på en liten påsk-cupcake också. När jag jobbat färdigt gick jag till Beccas garnbutik och gjorde henne sällskap men det besöket är värt sitt alldeles egna inlägg så vi hoppar raskt vidare tiiiill…

IMG_8771

Den här lilla puben! Pappa hade nämligen via cyberspace bjudit oss på middag (han hade alltså fört över lite kosing till Beccas konto) Så vi slog till på stort och tog oss först ett litet glas på det här trevliga stället

IMG_8782

Med en massa lampor i taket! Fint va? 

IMG_8789
IMG_8790

Och sen åt vi på en grekisk restaurang precis bredvid. Kanske inte en så traditionell påskafton men ack så bra ändå!