Sypeppen #49

30 april, 2016 0 av mikael
Här kommer aprils alla sypeppsbidrag! Det innebär en massa inspirationspepp och att jubileumstemat släpps imorgon då vi går in på våran 50:de sypepp!!! Tjohoo! Grattis till oss! Det innebär också att rubriken till sypeppen kommer ändras lite vilket ni kommer märka. Jag har även fått förslag på att dela upp sypeppsinläggen i kategorier. Jag tycker det är en väldigt bra idé nu när vi börjar bli så många sypeppare. Vad tycker ni om det? Tycker ni då att jag ska dela in dem i hantverkskategorier, typ: Broderi, virkat, sömnad osv. Eller typ efter användningsområden typ: Klänningar, övderdelar, till hemmet, associarer osv. Eller har ni nått annat förslag på hur jag skulle kunna kategorisera det? Och sist vill jag bara påminna om att ni har väl inte missat att sypeppen har superfina badgets som du kan fästa på din blogg och va med i sypeppens blogglista? Kolla in det längst ner i detta inlägget!
 

▲ Ethels klänning ▲

 

▲ Rebeccas klänningar ▲ Rebeccas kjol 

 

▲ Helgas kjol ▲ Alexandras shorts 

▲ Ethels kofta 

▲ Denises blus ▲ Susannes paradhandduk 


 ▲ Alicias saksamlarpåse 
 

IMG_9098

 
▲ Fredrikas stolsdynor 

IMG_8923

▲ Fredrikas t-shirt