3 nya saker

15 maj, 2016 0 av mikael
Idag ska ni få se tre helt nya saker som kommit hem till Fredrikapåvinden.  

IMG_9408

Nämligen de här tre föremålen! 

IMG_9413

Jag undviker ju i längsta mån att köpa nytt. Men solglasögon är en sån grej som jag är hopplös med. Mina solglasögon går alltid sönder eller så tappar jag dem. I år har redan två styckna gott sönder och eftersom jag även förlägger dem vågar jag inte köpa några dyrgripar. Ibland gör en ju kap på second hand men just solisar kan jag tycka är svårt att hitta fina. Kanske för att generationerna innan mig har haft liknande problem med sina solglasögon. Vem vet. Hur som helst så har jag jämt på mig solglasögon ungefär från mars till oktober så jag knallade iväg och köpte ett par nya på Pop Boutique

IMG_9424

Pryl nummer två är den här virkboken som jag tittat på i ett par månader men som jag liksom inte kunnat prioriterat in i ekonomin. Men så bestämde jag mig för att när jag skickat in alla mina arbetsprover så skulle jag köpa den boken till mig själv som klapp på axeln och bra jobbat. En present som stödjer en annan kvinna som lever på sitt hantverk och som kan inspirera mig i mitt hantverk. 

IMG_9411

Det finaste har jag sparat till sist. Kanske minns ni att Alicia i vintras gjorde en målning av mig? Tillsammans med ett mycket värmande och peppande brev skickade hon målningen hem till mig. Hur fint?! Det känns så rätt och bra att få ha Alicias konst på min vägg. Ända sen jag hittade till Alicias blogg för några år sedan har jag kännt väldigt mycket för hennes konst. Jag tycker den är så talande och rörande. Det rör liksom till nånting i mig när jag tittar på det. I framtiden hoppas jag på att ha fler av Alicias verk på mina väggar. Kolla in Alicias instagram här!