Finns det hjärterum finn det stjärterum

20 maj, 2016 0 av mikael
Förra lördagen hade jag en sån där perfekt mix av fina vänner, god mat och egentid. Älskar sånna dagar! Jag vaknade ganska tidigt av mig själv och klädde på mig i lugn och ro och pysslade med lite småsaker på rummet.

IMG_9575

Sedan mötte jag upp Stina och åkte till Amanda och blev bjuden på brakfrukost. När jag kom hem stängde jag in mig på mitt rum i några timmar och läste och sydde. Så skönt att ibland få en stund över att bara göra precis det en känner för. 

IMG_9592

Men sedan var det minsann dags att förbereda för eurovision med poänglappar där vi skulle poängsätta en massa olika kategorier till varje låt. 

IMG_9595

och så brakmiddag till det förstås. 

IMG_9606

Sedan bänkade vi oss framför tv:n och var en mycket hård men rättvis popcorn-jury som ni kan se på bilden. 

IMG_9612

och här har ni en bild på hur himla litet vårat vardagsrum faktiskt är. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum och hjärterum har vi gott om i Holken <3