Vad du kan fynda för 130 pix

22 maj, 2016 0 av mikael
För några veckor sedan hade jag lillbrorsan på besök och vad passade då inte bättre än att ta med honom på loppisrunda här i Göteborg. Särskilt eftersom det var torsdag och en av mina favorit – secondhander har öppet då, nämligen Sarons Secondhand.  Eftersom jag visste vad som stod på schemat höll jag i slantarna och spenderade hela budgeten på 130 kronor på Sarons. 

IMG_9428

För 130 kronor fick jag: En liten lampskärm som jag tänkt göra en ljusslinga av á la Johanna i kulla och nu har jag faktiskt alla skärmar jag behöver så nu är det bara slingan som fattas. Ett litet råddjur i porslin, en liten silverram som jag bums ramade in mig och osborne i eftersom han är en så bra person att rama in sig med. En vit, oval ram som jag förstod varför jag köpt med mig hem direkt när jag kom innanför dörren i Holken. Där låg nämligen ett brev från Alicia med porträttet hon målat av mig. Läs mer om det här. Två par örhängen och tre små broderade dukar. 

 
IMG_9432

Kolla så fint rådjuret passar i hyllan <3

IMG_9438

Dukarna ska jag ha till å brodera på. Bra fynddag helt enkelt!