Provsvar, skolsvar.

24 maj, 2016 0 av mikael
Som många av er vet så sökte jag en massa utbildningar i våras. Jag har varit lite nojig kring det här och inte velat skriva så mycket om det. Det är första gången som jag söker textil-utbildningar och jag hade ingen aning om hur stor chans jag hade att komma in, vad skolorna sökte efter i sina arbetsprover och hur jag skulle tänka. Så jag körde på magkänslan, sökte de utbildningar jag fick bra feeling av och skickade in saker som jag själv gillade och hade roligt medan jag gjorde.
 
Och sedan kom den där väntan och jag väntade och väntade och hoppades och hoppades. Det var en skola som jag hoppades extra mycket på men jag vågade liksom inte tänka tanken. Så började svaren rulla in ett efter ett och även fast jag kom in på de skolor jag fick svar på kunde jag inte riktigt glädjas åt det just för att jag bara väntade på den där skolan som jag så gärna ville gå på. Och så kom svaret. Jag kom in på skolan och det är så jag får nypa mig i armen! Jag är så förväntansfull, nervös och peppad på att få studera textil på heltid. Äntligen! Skolan jag ska gå på heter Steneby och jag har valt inriktning textil. Den ligger utanför Åmål och alltså lite ”mitt-ute-i-ingenstans” men där ute i ingenstans har jag ju varit förut och jag känner faktiskt att det ska bli riktigt fint att lämna storstan ett tag. Förhoppningsvis ska jag bo utanför skolan och i såfall ska jag skaffa en liten kattunge att dela lya med. Så ja nu är det slut på å invänta vikarie-sms om mornarna och istället leva sy-life ett tag. Tror ni jag är glad eller? Nu vet ni vad jag ska göra i höst!

IMG_9342
 
Här är en av bilderna som jag sökte till Steneby med. Eftersom jag varit så nojig med mina ansökningar har jag inte riktigt vågat visa upp något här på bloggen utan velat hålla det lite för mig själv men nu skulle jag kunna visa upp vad jag sysslade med i våras. Vill ni se?