En liten pärla

28 maj, 2016 0 av mikael
Ibland är det som att min magkänsla talar till mig och då är den väldigt klar och tydlig med vad den vill och allt som oftast har den helt rätt också. Ibland i stora beslut och ibland i små. Som det där nyöppnade stället som ploppade upp på Berzelii. Jag gick förbi det flera gånger och min magkänsla sa att det här var en liten pärla som måste upplevas. Så en kväll när jag och Matilda tyckte livet va bra grått så bestämde vi oss för att spontant mellan ansökningar och skolarbete gå dit och ta en drink. Tur var väl det för min magkänsla hade så rätt så rätt. 
 
IMG_9709
Så nu ska vi göra det till vårat nya hängställe. Jag, Osborne och Madde har bestämt oss för att mycket grundligt gå igenom deras drinklista, betygsätta och ge varje drink ett visst tema. 

IMG_9714
Jag har aldrig riktigt varit en drinkperson så det känns kul att testa något nytt liksom. 
 
IMG_9718

Dessutom är de som jobbar där så jäkla trevliga. De kommer ut med filtar och jordgubbar åt oss och berättar om deras planer för restaurangen. 

IMG_9693

Ja en sämre tradition hade vi ju kunnat startat.