Här var det loppisfynd!

21 juni, 2016 0 av mikael
Hå hå ja ja  vad jag har gjort mycket fynd nu må ni tro. Jag har rotat i lådor, klättrat på vingliga backar och krupit på golven för att vara säker på att inte gå miste om några gobitar. 

IMG_1668

Sommarloppis i mitt <3 Det finns så mycket roliga saker och det är ju så himla mycket bättre att fylla sitt hem med loppisfynd än med nya saker. Det blir både personligare och billigare plus att de flesta grejer som är lite äldre oftast är av bättre kvalité och kommer hålla längre. Halleluja för loppis. Men framför allt just sommarloppisarna för där kan de bästa och billigaste fynden göras. Som sminkbordet som jag fyndade förra året. Årets skörd ser ni här ovan ↑ 

 
IMG_1689

Men just idag tänkte jag att vi skulle kolla på sybehören som jag hittade. 
 IMG_1691

Dels hittade jag en massa broderibågar, broderiväv och broderigarn

IMG_1693

Några gamla märkböcker och stilmönster

IMG_1694

ett svart sammetsband och ett polkagrisrandigt bommulsband

IMG_1690 
Lite gamla dukar att brodera på och så mitt bästa fynd. En garnvinda! Den gör alltså att du aldrig mer behöver nysta en garnnystan för hand. Tjohoo!

IMG_1671

Farmors nyst-teknik i all ära… Men det ska erkännas att jag allt börjat tröttna lite på att nysta alla nystan för hand men nu jädrar ska jag nysta så det flyger garner åt höger och vänster! Den dyraste pinalen av sygrejerna var garnvindan för trettio kronor. Det känns ju ändå rimligt. Har ni gjort några roliga fynd på sistone?