Vindsprojekt: Juni 2016

26 juni, 2016 0 av mikael
Nu tänkte jag att det var dags att visa vad jag skapar på för tillfället. Just nu är jag ju hemma i Dalarna utan mina symaskiner så jag har packat med mig projekt som är lite mer portabla och som inte kräver så mycket redskap. 
 
IMG_1623

Jag kan tycka att det är lite mysigt att packa resprojekt just för projekten blir så uttänkta och planerade och så blir jag inte lika splittrad utan jag kan vila i att det är de här projekten jag ska jobba med just nu och inte starta upp hundra andra projekt. 

IMG_1627

Min tenniskjol som jag sytt efter Josefines guide är nääästan klar, jag ska bara sy i knappen. Min Tillyklänning är också nästan klar, jag ska sy fast det sista med fodret för hand och så ska den fållas. 

IMG_1630

Här har vi mitt tråkigaste projekt just nu. Stickor nummer två, massor med maskor och samma mönster om och om och om igen. Men nu är kjoldelen färdig och framstycket kommer nog va lite roligare att sticka. 

IMG_1633

Därför planerar jag att starta upp en kul-projekt av de här garnen, jag måste bara hitta ett passande mönster först. 

IMG_1635

och så håller jag på att virka mitt första plagg! Mönstret hittade jag på Litenvirktants blogg, kolla va fint hennes linne är. 

IMG_1636

Sist har vi mitt ”slita-håret-projekt”. Ett broderi på loppisduk som jag hittills bara fått repa upp… Men nu börjar det gå framåt igen peppar, peppar… 

Vad har ni för sommarprojekt och vilken typ av projekt tycker ni är bäst att ta med sig på resa? Jag tycker det är så roligt att få höra om era projekt.