Majornas megaloppis och en pizzamiddag

27 juni, 2016 0 av mikael
Efter den hektiska lördagen som slutade med sönderdansade fötter fyra på morgonen var det bara att pallra sig upp ur sängen igen för en fullspäckad dag. Det var nämligen dags för Majornas Megaloppis, som är en gigantisk loppis som anordnas i Göteborg en gång om året. Då får alla som vill ställa upp bord vart som helst i Majorna och sälja prylar som de vill bli av med.  

IMG_0355

Ja ni hör ju. Detta kunde inga skavsårsfötter i världen sätta stopp för så jag och Matilda pallrade oss upp och trängdes som sardiner på elvan ut mot Majorna. 

IMG_0356

Men väl framme i Majorna sken solen och det var fullproppat av loppisfynd. 

IMG_0359

Efter några timmar tog vi paus för lite lunch bestående av vårrullar. 

IMG_0368

Efter ytterligare några timmars loppisfyndande var vi tvugna att sätta oss ner bums och vila våra stackars fötter, svalka oss med glass och titta på alla våra loppisfynd. Sedan började folk packa ihop sina loppisbord så jag och Matilda tog våra påsar och åkte vidare till tredje lång. 

IMG_0374

För att möta upp finafina Josefine <3 

IMG_0387

Alltså kolla fin hon är  ↑ Tänk att jag förut fick umgås med henne nästan dygnet runt och nu bor vi typ hundra mil från varandra 🙁 

IMG_0392

Men den hära fina ↑ sitter jag nästintill ihop med och det är fina grejer det. Efter några glas och en massa snattrande var det dags för Josse att åka och istället kom resten av Holken och tog över stället. 

IMG_0397

Vi skulle nämligen ha Holkenmiddag och fira att vi har det så bra. 

IMG_0411

Jag vet inte hur många gånger i veckan som vi suckar förnöjdsamt mot varandra och säger: Nämen hör ni, visst har vi det väl för bra? 

IMG_0400

och en sån sak måste ju absolut firas med pizza och vin en vanlig sketen söndagkväll.