Tillbaks i Gbg

14 juli, 2016 0 av mikael
Heeej kompisar! Det känns som det var år och dar sedan jag kunde hänga här ordentligt. Jag har ju varit hemma i Dalarna i en månad och tre av de veckorna jobbade jag superintensivt med årets teaterkollo.  

IMG_9732

Jag kom hem sent i söndags kväll och har sedan jobbat mastodont-pass i leksaksbutiken. Men nu har jag bara tre jobbpass kvar och sedan har jag semester!

IMG_9730

 
Då ska jag hänga en massa ute på saltholmen, åka hem en sväng till dalarna igen, ha picknick, nysta en massa nystan i min nya nystmaskin, sy, gå kvällspromenader och en massa andra saker som jag inte hunnit göra under de här jobbveckorna. 

IMG_9734

Till sist vill jag bara visa de här fina katterna som jag fick av vår katt Lovis för att hon råkat ha av huvudet på en av mina andra katter. Snäll katt va som köper nytt när hon råkat ha sönder. Va ska ni hitta på idag? <3