Loppisfynd

17 juli, 2016 0 av mikael
Nu tänkte jag att det var dags att kolla på lite fler loppisfynd. Jag menar det är ju ändå högsäsong!

IMG_1679

Jag har fyndat en massa till min nya lya, just nu är sakerna kvar hemma hos mamma och pappa och så tar de med fynden när de ska hjälpa mig att flytta i höst. Det blir lite dubbel fyndarlycka när det blir på det viset. Först när en gör själva fynden och sedan när en får packa upp dem flera månader senare.

IMG_1678  
Jag älskar att fynda saker som jag verkligen känt att jag saknat. Som till exempel en mattpiska, stor bakbunke och superstor kastrull. Extra plus i kanten när de dessutom är så fina <3 Jag har även fyllt på förådet för handdukar och dukar av superkvalitet och i pastellfärger. Mycket bra kombination <3

IMG_1681

De här små kopparna i glas kunde jag bara inte motstå. Jag älskar att de känns så skira och lyxiga och dessutom är de i precis samma utformning som min bästa kompis familjs vinglas var i när vi var små. Jag tyckte de glasen var de finaste jag kunde tänka mig och det var alltid så lyxigt när vi fick dricka saft ur dem. Nu längtar jag tills jag får packa upp alla fynden! <3