Lite mysteriestickning och sybingo

25 juli, 2016 0 av mikael
God morgon alla fina! Nu äntligen känns det som jag börjar komma ifatt med livet efter några intensiva jobbveckor.  
 
IMG_9894

Just nu är jag hemma i Dalarna och har varit på bröllop, sorterat upp mitt förråd här och försökt varvat vila med att ordna upp saker som jag ligger lite efter med. 

IMG_9897  
En av sakerna som jag varvat ner med, är den här stickningen. Det ska bli ett par fruntimmerssockor och det är ett riktigt roligt mönster att sticka. Det är mina första par sockor jag stickar och därför hoppas jag att jag snart ska kunna kryssa för rutan ”Sy/Virka/sticka något du aldrig gjort förut” i sybingon. Är ni några fler som hakat på den här mysteriestickningen? 

IMG_9902

I morgon kväll åker jag tillbaks till Göteborg igen. Jag kommer sakna att sitta och sticka vid dalälven på morgonen och sedan flytta upp på verandan och fortsätta stickandet i korgstolen där. 

IMG_9906

Tur att stickningen är lite mer portabel än dalälven så jag åtminstone kan få med mig den till Göteborg. Hur går det för er att kryssa rutor till sybingon? 

Pst… Ni glömmer väl inte att det är sista dagen att skicka in era bidrag till Juli månades sypepp