Nytt och blommigt

28 juli, 2016 0 av mikael
För några veckor sedan när jag va i Sjöänge med mamma passade jag på att va med på Min fredagsbukett som vintagefabriken har på instagram. Det innebär helt enkelt att en fotar en bukett och lägger upp på fredagen och taggar med #Minfredagsbukett. Jättefint intiativ tycker jag och om ni har tid tycker jag, att även ni ska va med i morgon. Det tänkte jag försöka va! Men i alla fall hade jag sån tur med min bild som jag la upp då i juni att jag blev utvald som deras favoritbild under juni månad. Tror ni jag blev paff och glad eller? 
  
IMG_0069

och gulliga som de är skickade de en liten blommig present till mig i form av ett block, penna och novell från Novellix. En väldigt passande present. Blocket ska jag ha som skolblock i höst (<3 på att ha särskilt skolblock) och novellen av Astrid Lingren, Prinsessan som inte ville leka va min favoritbok när jag var liten. Om ni vill följa mig på instagram hittar ni mig här. 

IMG_0071

Bikinin har jag köpt för egna slantar hos Modcloth. Bästa, bästa köpet på länge. Ni vet ju hur det är med att hitta en bikini som sitter som den ska…. Men denna lilla skönhet sitter perfekt och det känns så bra att kunna hoppa från klipporna utan att fånga upp bikinin med tårna på vägen ner i plurret.