Dags att sätta kryss i sybingon?

29 juli, 2016 0 av mikael
Nu när jag äntligen börjar få lite lediga dagar är jag supertaggad att ha tid för att sy, virka, brodera och sticka och framför allt kryssa en massa rutor i sybingon med er. Så nu tänkte jag att det kunde vara på sin plats att tipsa om lite gamla inlägg i arkivet som ni kan ha användning för i årets sybingo. Ett skepp kokmmer lastat med arkivlänkar både från min och Josefines blogg! 
 
Untitled
 
 
Gör en nåldyna: DIY: Nåldyna
 
Gör ett textiltryck: DIY: Textiltryck
 
Untitled
 
 
Sy något med insnitt: Sy: Insnitt
 
 Untitled
 
Sy något i trikå: Rita eget mönster: T-shirt
 Untitled
 
Ni är några som undrat om det går bra att kryssa för flera rutor på samma projekt. Det går självklart jättebra! Till exempel om du syr en klänning med både dragkedja, insnitt, fickor och fållning får du kryssa fyra rutor. Det har även kommit upp en fråga om det går bra att delta utan instagram och även det går så klart bra! Det enda du behöver är lite internet så du kan maila in hur många rutor du kryssat för i slutet av augusti. Du behöver alltså inte redovisa dina rutor nånstans. Men så klart är det roligt att OM du har instagram att du lägger upp dina sybingorutor under vår #sybingo16.
 
Nu vill jag så klart veta: Hur går det för er med era rutor? Har ni kryssat för nån, vilka har ni pågående och vilka ska ni ta tag i här näst? Jag är så nyfiken!